Ledsna bilar

COL_8483bbMatte kom hem sent i kväll. Tillsammans med Stora husse. För de hade mekat med hennes bil – bromsarna hade fastnat igen. Tur att Stora husse finns och rycker ut med verktygslådan, ända till parkeringen vid mattes jobb… Han lyckades i alla fall fixa så att mattes älskade blå bil kom hem till vår parkering.

Nu ska reservdelar beställas och tur att vi har husses Pärlan att åka i, så länge.

Och på Landet har Stora husse ytterligare ett projekt att ta hand om, nämligen Stora mattes bil. Den höll på att fara rätt ned i diket med henne igår morse, efter att ha läckt ut olja till hydrauliken ännu en gång. Plötsligt blev det nästan omöjligt att rubba ratten och styra. Som väl var gick det bra, men Stora matte kom väldigt försent till sitt jobb.

Jag ska ta och healingspinna för bilarna och tröstbuffa matte i kväll! Tass på er!

PS: Glöm inte att det finns ett HjälpTasseri att vara med i!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *