Att skiljas från vänner…

Ibland händer det saker som gör att människor ändrar sina liv, och då får man göra nya saker! Så är det bara…

Våldsamt tråkigt tycker vi det är att vännerna på butiken Hund&Katt i Kumla inte längre har lönsamhet och tvingas stänga. Vi jamar TACK till butiksassistenten Rasmus samt husse och matte, som nu tar farväl med en utförsäljning, och vi som haft katthemsevent där kommer att sakna dem:
rasmus

Och så är det vännerna på ”Katthemmets Statoil” vid Österplan, Per med familj, som nu efter många år lämnar över sin mack till nya ägare. De har på denna mack med sin underbara personal servat Örebro katthem med nyckelförvaring, så att  våra nyckelbehöriga volontärer/medarbetare kunnat kvittera ut katthemsnyckeln där vid behov. Som tack för denna fina service åkte Stora matte (Eftersom hon är katthemmets ordförande) till macken med en tack-gåva till Per och hans medarbetare:IMG_3079
En smaskig smörgåstårta (Som vi hoppas räckte till alla!), ett tack-diplom och så förstås den fina HedersKatten Nr 1! Det var välförtjänat, och ovan syns rörda och glada mottagare!

Idén med att dela ut ”HedersKatt” har vi lånat av ”Kattkedjan i Strömstad” och katthemmet planerar att dela ut sådana till fler framöver! För det är viktigt att säga ”Tack!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *