Räddade…

HurrJam för fina veterinärer och för Örebro Katthem!
Tillsammans ordnade de så att den här kattmamman fick kejsarsnitt,
så att hon och hennes ungar överlevde förlossningskomplikationerna:
silverungar
Nu ska hon få läkas, ta hand om sina småttingar i lugn och ro – men Örebro katthem tar tacksamt emot all hjälp om någon skulle vilja räcka ut en tass och bidra till hennes vårdkostnad!

Katthemmets plusgiro är 28 88 67-5 men det går också att använda
Swish tel nr. 1230822155

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Räddade…”

  1. Mamma katt och ungar mår jättebra! Mamman är trygg och lugn, för över det på sina ungar rapport från jourhemmet. En annan katta i jourhemmet väntar på sin nedkomst snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *