PåskKatten kommer!

påskkatt
Ni vet väl att den färgglada PåskKatten kommer snart, den som har fladdriga fjädrar på svansen och en korg full med smaskiga godsaker, instoppade i konstiga ägg av papp!?? Ibland kan den rentav bjuda på en liten godbit till kyckling, om man har tur!

Matte säger att små kattungar kan få gå och leta efter sådana där godisägg, och om jag är snäll och har tur, så kan det finnas ett PåskKattsÄgg till mig och Nova också?!!!
Hur firar du påsk, kompis???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *