Nu har husse tatuerat sig!

april2
Visst är det fint???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nu har husse tatuerat sig!”

  1. Urtjusig!!!
    Men gjorde det inte ont att få den?
    Frågar en tjej som inte gillar nålar, men tycker om och gärna skulle vilja ha en liten tatuering.
    Nåja jag får ha de som klistras på, menad jag samlar mod…

    Kram å nosgos

  2. Fnissmjau!!! Vi hade nästan kunnat gå på den om husse hade tatuerat in Nova! Visst vet vi att husse älskar Wikki, men Nova är ju husses hjärta no:1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *