Nu behöver jag tassa ihop hjälp till ”mitt eget” katthem!

syster kattÖrebro katthem, det är mitt ursprung, det är tack vare det katthemmet som jag blivit mattes katt. Och nu när det når mina öron att några missar i föreningens vård har blivit snuviga, så ska jag tassa ihop så mycket hjälp till dem som jag bara kan!

Flytta på dig, matte, så jag kan hämta saker i min hylla som jag inte behöver:
– En liten djurförbandskudde!
– En mjuuuuuuuuuuk filt….
– Gosiga pappersnäsdukar

Eller jag kanske ska göra ett nytt auktionspaket av det??? *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu behöver jag tassa ihop hjälp till ”mitt eget” katthem!”

    1. Mjau vi har hittat världens mysigaste Hemveterinär som tittar till sjuklingarna! *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *