Vad skulle ni önska er i en ny Kattauktion???

IMG_2888[1]
Det finns ju som tidigare jamat en del i Hemliga skåpet! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vad skulle ni önska er i en ny Kattauktion???”

    1. Mjau, det kattygiskaste vi sett var nog bara ett ljusblått påslakan och det var inte så överjamarns häftigt… NosPuss Wikki

  1. Hej …. och då undrar vän av oordning – hur stora/små kattyger? Jag vet ett ställe där det finns många ”slattar”! 😉

    1. Mjausingen vilken spinnande ställe det måste vara?! Slattarnas hemliga klubb? *fnissar* TassKram Wikki

    1. Mjau, och tänk vad katthjälp det ska ha genererat när vi fått tassa ut alltihop???! *spinner* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *