Findus, Isak och Rasmus: Kurr och Burr!

dansare
Blir det glädjedans nu? Grattis till att ha vunnit Kattauktion 2 –
snart kommer paketet med de fina muggunderläggen till er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Findus, Isak och Rasmus: Kurr och Burr!”

 1. Grattis Stationskatterna! Hoppas så att ni kommer att tycka om muggmattorna… eller förresten … om ni är lite frusna kan ni säkert få låna varsin att sitta på?!

   1. Så spännande! Då väntar vi vid brevinkastet på att postisen kommer med avin. *svansdans* Vi satte precis in pengar på Snuffefondens konto, märkt med ”Stationskat”. Det blev så svårt att räkna, vad varje muggmatta skulle kosta, så vi satte in 100 kr var från matte och oss tre grabbar. 😉 Kurr och burr.

 2. Sniff, mina kommentarer försvinner jätteofta!
  Först står det att de väntar på godkännande i flera dagar och sen försvinner de helt *sniff*
  Gör ett nytt försök, jamarstort grattis till finaste Stationsmissarna!
  *nosbuffar*

  1. Mjau förlåt, det är jag som har så fullt av mail och spam i kommentarerna så att jag inte hittar dem som är viktiga ibland! Nu har jag kopplat in en spam-fångare, hoppas det kommer att fungera! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *