Inser att jag glömt… igen….

gatorama122
Det blev lite för mycket att hålla orIMG_2965[1]dning på när matte och husse åkte bort och jag blev ivägnappad till Landet…. så jag glömde att avsluta min Kattauktion nr 1! Hur ansvarslöst är inte det???? *klöser mig själv på nosen*

Auktionsvinnare är fine kattvännen Sven, GRATTIS och TACKJAM!!! Som kompensation för min glömska ska det bli lite extra i Kattauktionspaketet, det lovar jag!

Hoppsan!!! Det skulle jag inte ha jamat: Nu har Nova stoppat ned Tanja i paketet, kära nån, och förklarar att hon (Tanja alltså) behöver komma ut och se nåt annat av världen än Landet??! ”Det syns ju hur mycket Tanja och keramikkatten liknar varandra, så de kan ju resa tillsammans!???”

Så där, paketet är ihoptejpat nu, dock UTAN Tanja som bilaga…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Inser att jag glömt… igen….”

  1. Förstår inte vad Nova menar… Keramikkatten och Tanja är väl inte lika? Keramikkatten är gulbeige, det är ju inte Tanja. 🙂

  2. Jamarns va skojsigt det hade varit att få packa upp Tanja i paketet och visa henne runt här! Buff Sven

  3. Hej Wikki!
    Matte hade tassat iväg ett mail tilll blogkatten-mailen, men har inte fått svar. Hon säger att det var ett ganska viktigt mail om VOOV, så hon blir glad om du skickar den info hon frågade efter *blink, blink*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *