Oj vad han sjunger serenad för oss…

sångaren
Fullmånen lyser och han ber – ja, han gastar verkligen om det! – oss att komma ut och dansa med honom i det trolska månskenet! ”Ni doftar så gott och ni är så vackra!”sjunger han därute nedanför vårt fönster, den stora stålgrå besökaren.
”Han är uppenbart lite oerfaren, som inte kan dofta sig till att vi alla tre damer här är kastrerade!” suckar Tanja och lägger ned huvudet på tassarna och somnar om. Och Nova och jag tassar in och sover hos Stora husse, det är tryggt och bra, även om han snarkar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Oj vad han sjunger serenad för oss…”

  1. Hoppas att den okända snyggingen inte blivit dumpad hos er av någon superegoist som vet att Storamatte och Storahusse inte låter någon kisse lida!

    *nosgos*

    1. Mjau, det är nog mest troligt att vi har besök av en väldigt kärlekskrank kille – men Stora matte är ändå ute och försöker få kontakt med honom. Hon vill ju se om han kanske har en märkning! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *