Att få vara med är viktigt:

2015 feb
Varmt tack till NERK som ger oss den här möjligheten att synas på sina stora utställningar! Du hittar mer info om utställningen HÄR!

På lördagen är matte med och hjälper till vid katthemmets monter, och Stora matte är där båda dagarna. Det är öppet för publik kl 9-17. Vi har med oss hittekattsband – och en annan fiffig grej, ni får se! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *