Mera Tass-sovställen…

150126 Nytt sovställe igen 150126 nytt nr 2
Det gäller ju att hitta de bästa kryp-in-platserna! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Mera Tass-sovställen…”

    1. Mjau, de skulle bara lägga sig på golvet lite oftare, våra människor, och se det vi ser? TassKram Wikki

  1. Man måste ju tassa sig fram till vilka ställen som är bäst när man har fått ett nytt hemma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *