Bokläsarväder!

tankar
Vilken kattbok är din favorit?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Bokläsarväder!”

  1. Det går inte att välja bara en. Det finns så många!
    Men om jag bara får ta med mig en bok ur min bokhylla så tar jag nog Mina katter av Anders Johansson. Den har så fina svart/vita foton och så fina berättelser.
    Men sen vill jag ju ha med mig alla Anders Johanssons böcker om Snuffe också och Bibliotekskatten Dewey och Gatukatten Bob och alla böckerna om Pettson och Findus och som faktabok väljer jag nog Vicky Halls bok Kattens hemliga liv. Sen är det ju förstås Thomas Westers fina fotoböcker också…. och…… hm

    1. Mjau, min favoritbok är nog den om vår Semlan, en fotobok som mattarna gjort. Och så gilar jag ”Gubbe och katt”. NosPuss Wiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *