Det kunde ha varit du eller jag

Tänk om vi varit en av de här katterna? Hur hade det känts???

På Örebro katthems FB rullar den här tänkvärda filmen just nu. Den får mig att minnas hur matte var och träffade flera av katterna härifrån runt jul 2013 efter att de räddats i en massiv arbetsinsats av det duktiga kattfångargänget…

Personalen jobbade en hel natt med att bada de smutsigaste katterna – en del krävde både tre och fler bad innan de fick den vita pälsen mindre solkig! Här är en Jimmy på tork:
n2 jimmy

fiddelibarn
Det går inte att glömma Fiddeli och hennes ungar heller, som ansåg att en fräsch kattlåda var stor fröjd och vilka smaskade i sig fiskbullar som om de var något alldeles himmelskt:
”Här, lillebror, du får den sista biten, du behöver den!”
IMG_2392
Det är sådana insatser som betyder skillnaden mellan lidande vanvårdskatter och lyckliga älskade husdjur. För oss som sett de här katterna och andra i deras situation blir det så självklart att ingen behöver avla fram mer huskatter – det finns redan ett överflöd av dem som behöver vår hjälp! Så stöd Ditt Lokala Katthem!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *