Funderar på julklappar

Jag ska låna datorn och tassa iväg min önskelista till JulKissen Nisse RödPäls!
IMG_2135[1]
Sedan kan jag rapportera att matte, husse och Stora matte i helgen inte bara frossade på pizza utan även på den här vackra tårtan! Varför fick vi katter bara vår vanliga blötmat!??
Jag ska ta ett jam med kattombudskatten…
IMG_2149[1]
Och så avslöjar Nova att den där märkliga grangrenen nu har slingrat sig upp i en konstig position på vår balkong och faktiskt breder ut sig:
IMG_2152[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Funderar på julklappar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *