Köp den här julklappen!

album
Klicka på bilden, så kommer du till SnuffeFondens Auktion av 10 albumpaket som Py Bäckman generöst skänkt! Behållningen går till hjälp för behövande katter!
Stora matte funderar på att bifoga en bonus till vart och ett av paketen i form av något litet enkelt men unikt kattkonstverk – något i den här stilen:   (Fast înramade!)

Skulle det vara spinnande och locka fler att jama bud???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Köp den här julklappen!”

  1. Vi skulle mer än gärna lägga bud på enbart Stora mattes fina konstverk! (matte är inte så förtjust i Py Bäckman)
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *