Betydelsefulla Mycket Wikktiga Möten…

Igår fick ni klara er utan blogginlägg – jag hade sänt iväg matte och husse på ett synnerligen Wikktigt uppdrag: Att hälsa på Gammelmatte! Och träffa GammelMoster!

Låter det konstigt? Gammelmatte är ju, som ni vet, mattes mormor, som är på vårdboende av sorgliga orsaker… (Den sorgligaste är att hon aldrig kommer att bli bra igen.) Och GammelMoster, det är alltså mormors syster! Och hon kom tassande ända från Malmö!

Jag kan lova att det blev ett kärt möte! GammelMoster och Gammelmatte har trots avståndet hållit kontakten regelbundet och troget – men av olika skäl de inte kunnat träffas ”på riktigt” på VÄLDIGT länge: Nämligen hela 37 år!!!!
IMG_2138
Att få uppleva detta möte och se glädjen lysa i Gammelmattes ansikte ger matte och husse ett fint minne… Gårdagen blev en dag av kärlek och gemenskap – och GammelMoster fick äntligen hålla sin syster i handen och krama henne! Tänk vad många kramar de har att ta igen!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Betydelsefulla Mycket Wikktiga Möten…”

  1. Gammelmatte och gammelmoster är viktigare än något annat! Så underbart att dom fick träffas igen. 37 år är en alldeles för lång tid att vara ifrån varandra! Var rädda om er och varandra
    Kram och tasskram från Agneta och Sambo

    1. Mjau, nu ser det ut att gå max ett par veckor tills nästa gång – det kanske inte blir så många fler tillfällen, så… *suck* TassKram Wikki

    1. Kurr och tack! Mjau, för mina mattar och människorna i familjen är det väldigt viktig tid just nu! *morrhårsdarr* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *