WikkiBag

Så här reser Wikki FlatCat till event och möten runtom i landet:
IMG_2046
Så nu vet ni det! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “WikkiBag”

 1. Får matte träffa Wikki Flat Cat och Crew på lördag på SVEKATTs stora TNR seminarium? Matte är jätte exalterad och hela eventet är fullbokat! 🙂 Grattis SVEKATT
  och tack för att ni uppmärksammar hemlösingarnas situation och jobbar för att alla katter ska ha rätt till ett bra liv. <3

  *nosgos*

  1. Det är väldigt tveksamt – Stora matte har svårt just nu att vara långt från sin gammelmatte… TassKram Wikki

   1. Vi såg nya blogginlägget och förstår att det finns mycket annat ni bör ta tass om först. Vi hoppas att Gammelmatte får finnas en bra stund till och att hon under den tiden får många besök av Matte och Storamatte och alla andra i familjen.

    1. Mjau, det är ju så tungt att se en älskad människa vara på väg att vandra mot Bron… *sniff* TassKram Wikki

  1. Mjau, det märks att nåt varit eller är fel med bloggen, för fler har mailat klagomål. Det har varit cirka 150 besökare/dag istället för de vanliga 450-500 besökare/dag! *sniff* Hoppas det blir bättre nåbarhet här nu! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *