Plats för en katt

Förut fanns en sajt som hette ”Macho i kollektivtrafiken” och som på ett kul sätt porträtterade hur personer – framför allt män – bredde ut sig i sittstil i bussar, tåg och annan kollektiv färd:
machoikollektivtrafiken_se
Som en spinn-off till den finns nu ”Saving room for cats” varfrån jag har hämtat förklaringen till alltsammans:
sav01sav07sav08sav09sav05sav10sav12sav13 sav02sav11 sav03  sav04sav06sav14sav17
Här kommer min favorit:
sav16sav18sav19sav20sav21sav22sav23sav24sav25

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Plats för en katt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *