Äntligen här igen!

Knasiga blogg som inte fungerat – gruff gruff!

Men mjau, vi tar nåt gladare istället:
Min kompis Meg är med i veckans nr av Hemmets Journal:
hj1
Jag beundrar hur målmedvetet Meg trampar vatten!
hj2
Själv – angående bad – nöjer jag mig med att slumra på badrumsmattan intill mattes tvätthög!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Äntligen här igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *