Vad katten ska katten ha i munnen?

En knasrolig porslinskatt har hamnat i våra samlingar. Munnen har ett litet hål och där gissar jag att något suttit… Frågan är vad?
IMG_0431[1]IMG_0434[1] IMG_0435[1] IMG_0437[1]IMG_0436[1]

Vad tycker du att vi ska sätta här i den söta lilla munöppningen?!

Den som hittar på det bästa förslaget (Senast söndag kl 15 vill jag ha förslaget i kommentar här nedan!) får den lilla kissen!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Vad katten ska katten ha i munnen?”

  1. Matte är lite tokig… hon säger att om katten hade bott här hade hon satt en rökelsesticka i munnen på den! Och så citerar hon mässan: ”Som denna rökelse stiger upp inför Dig, o Herre, så låt vår bön stiga upp inför Din åsyn.” Och jag måste jama att det kanske inte är världens bästa förslag, men åtminstone rejält annorlunda, eller hur, Wikki?

    Tass från Majsan, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *