Vem är Viivi ”Von” Petterson som målat dessa???

IMG_0438[1] IMG_0439[1]
IMG_0440[1] Vilken kattkärlek det lyser om dessa små tavlor!! Nu har Stora matte fyndat ytterligare tre tavlor på en secondhandbutik i Eskisltuna… Och vi undrar så: Vem är hon som målat dem? Tavlan ovan har namnat ”Siskonpoika”, vad det nu kan betyda… Det måste vara någon som älskar katter???!

Den här tavlan fyndade vi tidigare:
IMG_1428

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Vem är Viivi ”Von” Petterson som målat dessa???”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *