Jag vill ha min matte!

tass
Stora matte har varit och morgongosat Tass åt gammelmatte!
Vi fortsätter att spinna så mycket vi kan för henne!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Jag vill ha min matte!”

  1. Vi håller tummar och tassar för att gammelmatte snart får komma hem till sin lilla kisse igen.

  2. Men vad är det ni jamar?!? Vi har varit utan Internet så länge att vi inte hade en aning om att er gammelmatte blivit sjuk… nu spinner vi så intensivt vi kan och mattarna ber att allt skall gå bra! Kurr och kram från klostergänget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *