En vakande Tass

IMG_0065[1]
…är hos vår Gammelmatte!
Vi healingspinner allt vi kan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En vakande Tass”

  1. Vad bra att ni har katthealing nu när gammelmatte är sjuk. Är det bästa ni kan göra, be att gammelmatte blir så frisk att hon kan smeka era vackra huvuden, snart, komma hem igen, till nära och kära. Det hoppas vi❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *