Fix med mattes träkatter

IMG_1592
Ett helt gäng f d svarta silueIMG_1593ttkatter väntar på att få decoupage i samma design som den blåblommiga!  Men den svarte med musen ska få förbli svart!

Lagom pyssel för att få tassarna upptagna medans hjärnan funderar på katterna i fara i Västmanland…

Jag ska försöka få fatt i fler siluettkatter och redesigna dem – på mitt sätt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Fix med mattes träkatter”

  1. Oj, så fina kan man få köpa någon? Tyvärr så ser det inte ut att bli något regn förrän till helgen. Oh vad jag är ledsen för alla djur, vi tvåbeningar förstår och kan göra val därefter, men djuren? Jag kan inte föreställa mig hur de känner sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *