Kanske man ska hitta rätt samlare?

samling
Jag har blivit med kattsamlartallrikar… Sådana man hänga upp på väggen och njuta utav – sex stycken av de på samlingsbilden ovan, av märket Seltman Weider och utgivna i begränsad och numrerad upplaga mellan 1991-1993. Bland annat denna ”Stelldichein von Finale” nr A4774 efter motiv av konstnären Wolfgang Kaiser:
stora A4774

lilla freundOch så den här charmiga ”Freund oder feind?” (Vän eller fiende?) från 1991. Serien heter ”Abenteuer auf Samtpfoten”.

Därtill kommer två tallrikar från Hause Kahla av konstnären Jürgen Scholtz ur serien ”Katzenkinder auf Entdeckungsreise”. den första kallas ”Liebingsplatz am Rosenstrauch” och den nästa ”Am Seerusenteich”. Inte för att jag vet vad det beytder men det låter lika vackert som motiven ser ut! Dessa är troligen av samma ålder som de andra sex tallrikarna.
lilla rosorlilla guldfisk
Allt det här, inkl. individuellt tillverkningsnummer står på baksidan av varje tallrik. Nu kommer jag att forska lite i deras ursprung – jättespinnande! Är det någon av er vänner som kan något om sådana här saker?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kanske man ska hitta rätt samlare?”

  1. hejsan! undrar om nån vet hur jag kan få tag på samlartallrikar med katter? har kollat överallt utan att lyckas. tack på förhand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *