En kollega trappar ned

1 avelina 1 bruno Katthemmet i Skyllberg stänger!
1 askur vargtasshemsidan skriver Gertie:

VIKTIGT MEDDELANDE!
Käraste generösa kattvänner, idag har Kattakutens konto stängts för insättningar. Orsaken är att nästa vår läggs verksamheten här i Skyllberg ner. Då har den funnits i 10 år! Orsaken är ”man blir inte yngre”, orken är inte som förr.
De 11 katterna med ”permanent uppehålls-tillstånd” tänker jag be Kattstallet ta hand om mot att de får överta de pengar som ev. finns kvar. Ska prata med dem, jag är medlem. Kattstallet är mycket seriösa, avlivar ingen katt i onödan. Är det någon ”där ute” som har synpunkter på detta, hör av er!!
Varmaste tack och hälsningar Gertie

1 violettaOch alla katter (Som skyggisarna Avelina, Bruno, Violetta och Askur Vargtass här!) som under de tio åren klarat livhanken efter hjälp av Gertie Gunnarsson spinner förmodligen tacksamt en fanfar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En kollega trappar ned”

  1. Man önskar det fanns gott om människor som skulle fortsätta att driva en sån här verksamhet när nån inte orkar eller kan längre. Det behövs tyvärr fler katthem – inte färre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *