Uppdatering Wikkis tavelauktion

Nu håller jag på att tassa in måtten på alla konstverken i varje inlägg – det är lite pillrande men ska bli klart under dagen!

Tavla nr 24Angående keramiktavkan nr 4 så hittade jag en stämpel i keramiken som berättar att den kommer från Gabriel Keramik, den är märkt med det krönta G:et och nr A521. Det gör den ju bara extra spinnande!

Gabriel keramik gör mest kakelugnar nu för tiden men även diverse bruksartiklar i stengods, enligt deras hemsida.

Sammanlagt har konstauktionen hittills löfte om 3105 kr och jag hoppas det ska kunna bli mer!

Auktionerna avslutas på onsdag 2/7 kl 20.00 har jag nu beslutat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *