Wikkis HjälpAuktion tavla nr 16

Tavla nr 16
Och här är mer kombination av Stora mattes decoupage, text och målning. En liten kattunge sover på sin resväska och texten lyder:
Nu jag ger mig ut på Livets Resa
Ge mig mod att Vandra Vackert
för att finna Viset och Kärlek
men när tassarna blir trötta
SkaparKatten bär mig Hem igen!
Den gamla ramen (Mått 27×36 cm) från en fyndlåda var så skavd och ful, men efter lite slipning och målningså är den unik! Kanske en tavla du vill ha?

Vi jamar 150:- *nosbuffar* katten Alice här också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Wikkis HjälpAuktion tavla nr 16”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *