Wikkis HjälpAuktion tavla nr 15

Tavla nr 15En liten rund canvas (Mått 12×18 cm) med ett par söta kattungar i decoupage – och så en textrad av Stora matte!

Det här var den allra första som Stora matte gjorde när hon skulle testa decoupage dvs att man tar en bild och limmar på något så det blir en tavla eller dekor. Den ena katten är rätt lik mig, Wikki, tycker du inte det?

Välkommen med budjam!

Vi provar med 100 här. Nosbuffar Dui och Deco

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Wikkis HjälpAuktion tavla nr 15”

    1. Mjau, Kjelle, det hann komma i ett högre bud här! Kom gärna igen! *svansdans* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *