Stora matte pratar semesterkatter i radio!

stora matteNu väntar jag ivrigt på att länken till programmet i P4 Extra ska läggas upp, så att vi också kan höra vad hon sade om hemlösa katter idag när Erik Blix intervjuade och frågade om ”Semesterkatten”!

p4
Erik Blix skulle bara veta vilket kattfreak han pratade med!
Återkommer när länken finns att lägga upp!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *