Snart når jag nr 9000!

snart
Ofattbart antal publicerade inlägg – snart når jag en hisnande summa av NIOTUSEN inlägg!??? Inte kunde jag veta är jag började blogga i slutet av 2007 att jag har så många jam inom mig??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Snart når jag nr 9000!”

    1. Tack! *spinner* Men ärligt jamat så har jag nog skrivit massor av Owikktigt också…. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *