Idag

IMG_0781
Vår coola kalender har en kattdevis varje dag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Idag”

  1. Vi katter och även andra djur, är dom bästa varelser som finns. vi dömmer inte våra inneboende, som tvåbeningar ibland gör , suckjam
    Vi tycker om dom när dom är snälla mot oss.
    Förstår inte varför dom ska vara ovänner.
    Tänk om dom kunde lära sig ngt av oss, och vara vänner för livet, så lätt livet skulle vara då

    Tass i tass tass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *