Visst är hon fin…

Mjau, du är också fin, Philemon Klosterkatt, men jag menade nu din matte Kicki (Eller Carina – vilket man nu vill…) som vi ska låna i kväll till Franciskuslunden:
Kicki Philemon
Nu kommer Carina så klart i en mer katt- och utomhusanpassad ornat och hon ska sköta den prästerliga delen av avskedet till våra missar. *sniff* Jam om det kommer senare i kväll!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Visst är hon fin…”

  1. Ett minnesljus brinner på vår balkong ikväll för alla förlorade små vänner. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *