Mina bilder 1

IMG_0701
Att ha begravningsdag betyder att jag får ta på mig mitt svarta halsband, sorgebandet…. Så tar vi med oss massor av blommor till katternas gravplats i Franciskuslunden!
IMG_0706
Stora matte är grävslav. Hon jobbade hårt med att hacka av rottrådar i marken:
IMG_0700
Och att bryta sten! Det här fina stenblocket krävde två extra medhjälpare med spade och spett… Det har en fin slät sida som ska ge plats för något…
IMG_0708
Hålet blir allt djupare, det ska ju rymma många små urnor:IMG_0709
Med ett rent och fint vitt täckelse hade alla urnor fått åka till Franciskuslunden:
IMG_0720
Jag var  första vaktkatt och spann milda vaggvisor för sovande små…
IMG_0725

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *