Ett kattigt pussel eller vad?

IMG_0639
Nu har Stora matte fyndat ett konstigt kattverk igen – det verkar vara som ett pussel men vi kan inte komma på hur det ska se ut! Kanske det fattas bitar?!! Söta handmålade katter är det i alla fall!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ett kattigt pussel eller vad?”

  1. Vad spinnande med ett pussel! Vi kanske kan bygga tillsammans?
    Vi tror att den stora gröna ska vara i nedre vänstra hörnet och närmast granne med den tror vi att den stora röda missen ska sitta….. sen kanske den svartvita Wikki-missen ska sitta till höger om den stora röda och sen den blåa.
    Vem bygger nästa bit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *