Skickar min FlatCat på Wikktigt uppdrag i morgon!

IMG_2533 IMG_2535
Wikki FlatCat får vara med om mycket! I morgon blir det tågresa och bussresa och…
IMG_2528IMG_3727 IMG_3100
Mjau, det är en hel del av världen som min FlatCat hunnit besöka! Kurr!IMG_4094
Här var det en jättespinnande Greklandsresa faktiskt. Men i morgon blir det inom Sverige i alla fall.. Mer jamar jag inte!
IMG_4098

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Skickar min FlatCat på Wikktigt uppdrag i morgon!”

  1. Vi tror att våran matte får träffa din flatcat imorgon! Kurr så spinnande 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *