Nu är Wikki FlatCat på väg

IMG_9677
Det är kul att åka tåg! Jag har åkt tåg med matte och husse på riktigt också – fast nu är det länge sedan… Blev alltid åksjuk på resan Örebro-Eskilstuna så då var det skönt med uppehåll och tågbyte i Arboga. Minne från en sådan resa:
arboga
Jag var en rätt liten katt då!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nu är Wikki FlatCat på väg”

  1. Hoppas StoraMatte kom med sitt tåg och är hemma efter en lång dag! Våran matte var så nöjd och glad efter att ha träffat alla fina katter och volontärer på Gästrike resp Gävle Katthem. Snart får ni också egna människor kompisar♥ Lita på de där 2-beningarna på katthemmen, de fixar det 😀

    1. Mjau, Stora matte och Wikki FlatCat är väldigt nöjda! Och tackar för skjutsen till er matte och till Kattson! <3 TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *