Dagens fynd

IMG_9501
…för en tia – en katt-klassiker!!! Nu ska här njutas!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Dagens fynd”

  1. Matte var på bibblan idag och lånade den som vanlig bok. Hon satte näsan i boken meddetsamma och när hon läst färdigt torkade hon en tår ur ögonvrån. Den var inte ledsam, tvärtom, men en härlig liten berättelse som gick direkt in i hjärtat.
    Raggisarna önskar trevlig Valborg med så lite smällare som möjligt.
    Kram från Matte också.

    1. Mjau, jag funderar på att använda min ljudbok i nån tävling eller ett tasseri… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *