Drömteknik

dream
Och när klockan
gick mot natt
där i sängen
med min katt
flög jag bort
mot drömmarnas land

Inga väggar
runt mig fanns,
inga tak
och inget golv,
bara månen
lyste klart
på mig och katt

Lite yr
jag såg mig om,
visst, i sängen
var jag kvar
men likafullt
jag var
någon annanstans

Bara katten
var sig lik,
oberörd
av drömteknik,
spann den
stillsamt
och den slickade
sin svans

© Stora matte Inger Andersson

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *