Skulle vilja vara med!

sthlm khMjau, HÄR skulle jag verkligen vilja vara idag och titta på: Jobbet med Stockholms katthem pågår för fullt, och just idag har entreprenören lyft upp taket så att det ska gå att bygga på en våning till på det befintliga huset! Är det inte superhäftigt?!!

Med en intensiv och framgångsrik insamling har katthemmet lyckats få ihop extra pengar till kattbalkonger också! 400 000 kr är nu anslaget till att få med utförande enligt ritningen nedan – det kommer att bli rena drömläget med sjöutsikt och jag gissar att massor av volontärer kommer att dras hit för att få kattjobba i så underbar miljö!
BALKON~2
Under tiden har matte och jag mys i solen på vår egen balkong:
balkongmys

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Skulle vilja vara med!”

  1. Mjau, vi hoppas ju att det nya fina katthemmet ska göra att alla våra kompisar får massor av besökare så de får komma hem till en egen balkong riktigt fort. Fast under tiden de väntar på den där speciella 2-beningen som förälskar sig i just dem så blir det skönt att kunna lufta pälsen när man får lust.

    Håll tassarna för att det inte kommer regna och blåsa under de dagar som det planerat att övervåningen ska sättas på plats! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *