TestPilot Tanja i action!

t3 kopiera
Mjau mjau på er, alla kattkompisar, från mig, Tanja, som lånar plats i Wikkis blogg idag!

Nu börjar jag göra Praktik som TestKatt! Då är det väldigt Praktiskt att vara som jag, det vill säga INTE världens smartaste katt… ”Varför då?” jamar du förvånat. Jo, när man provar saker så ska man gå mer på känsla än på hjärna – man MÅSTE inte alltid TÄNKA! Eftersom tänkande inte är min gren har jag turen att vara begåvad med instinkter som är 100% pålitliga! (Du hittar ett kattintelligenstest här och kan jämföra din poäng med mina TRE!)

Och säga vad man vill om att vara TestKatt (Jag har skaffat mig mångårig erfarenhet från en rad olika test samt gått en avancerad kurs på Internet, samt anslutit mig till en renommerad TestKatt-union.), det är ett viktigt förtroende och jobbet måste skötas med nogsam tass!

Och här i tvättrummet är min TestStudio för detta, redo för en nödig katt:
IMG_9379
”Varför har en katt på Landet toalåda inne?” frågar någon med nyfiken nos… Alltså, jag är en kräsen katt – visst kan jag gräva hur mycket jag vill ute, här håller t ex jag och Husse på att markbereda en parkeringsyta! Men när det kommer till att göra det med privata så vill jag ha annat än grus och sten och sånt under svansen!!
IMG_9316
Så vad ska jag göra: Jo, prova den här kattsanden Compact Care, från Grizzly Zoo!
IMG_9384
Och det började direkt med beröm från matte: Kattsandskartongen var suveränt enkel att öppna och framför allt: Det dammade inte ett dugg fast vi hällde ut nästan en hel förpackning i min nya kattoa! Superskönt, för matte är dammallergisk!
IMG_9387IMG_9388
Nu ska jag ”kratta manegen” och undersöka sandkvalitén och så småningom jama en rapport ur sandstormen… Det kommer så klart att ta några dagar!

Den gamla kattlådan får vara kvar för säkerhets skull, jag har en fin trasmatta vävd av gammelmatte framför lådorna, och eftersom jag sprätter sand som en… som en sandspridare så är den hängande handduken skydd vid golvbrunnen så inte kattsand ska flyga ned där – det blir vääääldigt maffiga stopp i avlopp av sådant nämligen. Ehm… *ler oskyldigt*IMG_9389
Kattsand är en väldigt känslig sak att bedöma – och att välja rätt sort utav! Likaså är placering av kattlådan viktig, och att en katt ha ett privatliv där i lådan, alltså inte dela låda med för många kollegor. Men om det är något som jag kan, med 14 års kattisk erfarenhet, så är det att krafsa sand… På återmjauande om detta!  Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “TestPilot Tanja i action!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *