Kanske spam-tsunamin är över för nu?!

Varför man har en spambot som pressar ut miljoner spam av den här typen vareviga dag, det kan man undra! Det gör ju ingen direkt glad!!!spam2
Det länkar länkarna man har till ingenstans, och avsändarsidan ”finns inte” så klart. Det här är antalet skräp som kom in på en eftermiddag:
spam
Men idag har det varit lugnt så jag hoppas det spärrats nu – tills nästa tsunimispamvåg kommer…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *