För katthemmets gäster

IMG_8932 Ett helt knippe nya fräscha gästttofflor att låna vid besök på katthemmet fyller nu hyllan i hallen!

HurrJam vad bra!

Men skulle du ha nåt par plasttofflor/sandaler att avvara, så lämna dem gärna till katthemmet – det ska vara skor som går att tvätta/desinficera vid behov.

Tack på förtass!

IMG_8931

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *