*kattsvordomar*

skräp
Vad less man blir när 74 kommentarer betyder minst 70 av dem är spam, och det hjälper inte att anmäla dem, för avsändaren byter adress/IP ungefär varje kvart?! *morr*

Det tycks dra ned hela Metrobloggen igen och det är segt att lägga upp bilder och inlägg på samma sätt som förra gången när bloggen låg nere i flera dagar. Hoppas det inte blir så igen!? Jag håller på att surna till:
DIABLOWIKKI

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “*kattsvordomar*”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *