Katarakt – dem vill jag också hälsa på!

Som ni vet så har vi jättefina ”väktare” vid portarna i husen i vårt kvarter. Här är t ex vakthunden – ”Välkomnarna” som de egentligen heter. Jag gillar bronsskulpturer!vakthund
Jag hittade bilder av bronskatterna i konstnärsparet Ulla och Gustav Kraitz verk ”Katarakt” vid kanalen på Södra Vallgatan i Malmö, några som jag också faktiskt skulle vilja se i r l:
bronskrakt1
Tänk vad mycket fin kattkonst det finns! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Katarakt – dem vill jag också hälsa på!”

  1. Å, de där Malmö-katterna har jag träffat! Min väninna bor i Eslöv och hon tog med mig till kanalen i Malmö en gång så att jag fick se de vackra katterna… de passar verkligen bra där, och människorna verkar älska dem.

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *