Paxtons operation gick bra!

paxton3
Nu har Paxton stygn och bandage lite här och där, plus tratt – och han får smärtstillande, de här första dagarna med ett morfinplåster för katter. Operationen har gått bra, och nu blir det ett par veckors konvalescens när den här vitala unge killen bör hålla sig stilla, vilket kanske inte blir så roligt för honom – på veterinärens rekommendation ska han bo i en stor bur på natten och de stunder han inte är övervakad. Men jourmatte är van djurvårdare så det kommer säkert att gå bra! Krya på dig, Paxton! *healingspinner*

Försök att inte busa så mycket med kompisen Tusse!
paxton2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Paxtons operation gick bra!”

  1. Vilken liten sötnos han e, Paxton, lite undrande men ganska lugna ögon där han tittar fram i tratten! Underbart att han blev omhändertagen och fick operationen! Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *