Wikki-stjärna för Paxton!

Nu har matte gjort fina bascettastjärnor igen! Hon och jag har gnuggat genitassarna och funderat på hur vi ska kunna ge någon hjälp till vår kompis hittekatten Paxton, och det här är en av de saker som ju matte är bra på: Att skapa vackra origamistjärnor!
wstar
Vill du ha chansen att få en speciell sorts stjärna? En Wikki bascettastjärna!

Matte kommer att göra den just nu i ett begränsat antal och sälja till förmån för Paxton som en hjälp att betala hans veterinärvård! Wikkis stjärna kostar minimum 100 kr/st – men det är DU som ger med HELA HJÄRTAT till hjälp åt Paxton, så du får gärna GE MER för den/de stjärnor du vill ha!!!

Wikki-scettan ”is personally approved by the Wikki”!
Räck ut tassen och beställ med en kommentar HÄR på Paxtons FB-sida!
wstar2
Och är du nyfiken på hur man gör dem – kika på filmen HÄR! Det går åt TRETTIO bitar till en stjärna, och det är rätt många vikningar i varje bit – så du förstår säkert att det ligger en del arbete i varje omsorgsfullt ihopsatt stjärna!

Lite stjärnor i andra färger kommer eventuellt också!!! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *