Sigge i Degerfors – stationskatt!

Det här är väl något till stationskatt, eller vad säger ni, Findus, Isak och Rasmus? Tillåt mig presentera 17årige Sigge, sedan många år tillbaka äkta stationskatt i Degerfors:sigge1 si3
Klicka på den översta bilden så kommer ni till en helt underbar intervju med Sigges matte!
Njut av dialekten – den är lika charmig som Sigges spinnande i slutet av intervjun!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sigge i Degerfors – stationskatt!”

    1. Kurr, en charmig gosgubbe verkligen! *spinner*
      Vi måste nog åka dit för att träffa honom!
      NosPuss Wikki

    1. Mjau, det hade varit kul att se honom ihop med sin matte.. Hon lät mysig. Lyckliga Paxton är väl riktig känds nu!? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *