Nystart för ”Hemlösingen”!

tidning
I ”tidernas begynnelse” hade Örebro Katthem en fin liten medlemstidning med det talande namnet HEMLÖSINGEN. Tyvärr har medlemsbladet saknat redaktion och utrymme under ganska många år, och åtskilliga katthemsvänner har frågat efter det – eller någon information överhuvudtaget! Så nu är det dags – till att börja med blir det ett mycket enkelt blad att skicka ut, men förhoppningen är att en liten driftig ”redax” ska kunna bildas och åstadkomma en regelbunden produktion av medlemsinformation!

Jag kommer så klart att betala för en liten annonsplats för min blogg!
Hör av dig till Stora matte om du vill annonsera någonting! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *